Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

vrijdag 14 maart 2008

Electrabel + haiku

Deze avond gaan Nip en ik een feestje bijwonen ter meerdere eer en glorie van Annemie P., onze instructrice (duur woord hoor) toneel. Maart is blijkbaar een vruchtbare maand om te verjaren ;) Schone Mama Lenie blijft daarna bij ons logeren, dus moet er nog wat opgeruimd worden... Nu, met veel plezier, vermits ik een aantal overuren mocht/kon opnemen en dus samen met Nipje wat door het appartement kan razen.

Wat betreft mijn factuur van Electrabel: iedereen die ik erover aanspreek, stelt dat het gewoon niet kán. Dus moet er een foutje ingeslopen zijn. En dus ga ik alvast die mensen een keertje lastigvallen met een vraag tot herziening. En dan zien we wel wat daar weer van voort komt. Een koppige ezel zoals Bibi heeft daar niet te veel last van, en baat het niet, het schaadt ook niet.

kattengespin - haiku

onder de frigo
maanden verzamelde pret
poesje op de loer

Frans V.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ga eens naar http://www.vreg.be/nl/index.asp en leg Uw verhaal daar eens uit. Zij lossen het voor U op. U kan daar tevens laten uitrekenen welke leverancier voor u de goedkoopste is.
Betreffende dienst is een staatsdienst en daar betaalt U tenslotte belastingen voor.

Frans Vlinderman zei

Zal ik waarschijnlijk wel doen, Rudy, bedankt voor de tip! Hou je nog op de hoogte van het verdere verloop van dit avontuur :)

AMB zei

Hier wordt alles onder de piano verzamelt. Wij mogen niet klagen over Electrabel want wij verbruiken al drie jaar na elkaar minder en krijgen terug. Toch hebben ze onze maandelijkse vaste bijdrage preventief opgetrokken. Ik betaal het liever wat op voorhand dan achteraf voor verrassingen te staan.
Een collega van me houdt maandelijks haar verbruik bij. Zo kan je ook al een schatting maken.

AMB zei

oeps groot spellingsfoutje...verzameld natuurlijk (rode wangen langs deze zijde van de blog)

Blogarchief