Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zaterdag 18 augustus 2007

Strijdaardig berichtje

Pom Wolff, je bent zijn naam hier ongetwijfeld al vaker tegengekomen bij diverse blogaangelegenheden, ligt onder vuur. Eén of andere droogkloot heeft niet beters gevonden dan een lekker oud-Roemeens aandoend dossiertje aan te leggen over Pom, met geen andere bedoeling dan Pom in een hoekje te drummen, te schofferen, onderuit te halen.


Pom Wolff is met zijn boomende site blijkbaar een stevige doorn in het oog van diverse andere 'goden'. Wat echter erger is, diezelfde droogkloot wil ook nog eens Google gaan misbruiken om Pom op de knieën te krijgen. Nu, ik geloof dat Pom best in staat is zichzelf tegen laster en achterklap te verdedigen, maar in deze wil ik toch Gijs Ter Haar volgen en een tegenzet doen. Pom is immers niet alleen maar een internetcollegadichter, ik voel hem ook aan als een oude vriend, iemand waarmee ik graag een woordje wissel als we elkaar nog eens tegen het lijf lopen. Daarom link ik tegen.

4 opmerkingen:

krisofrizo zei

'Boomende site'
Tja, Privé en Story worden ook goed gelezen.

Frans Vlinderman zei

Kijk eens aan, de Schrijverswerkplaats op bezoek met een zeer ter zake doende reactie. Kriso Friso, heb je dan echt niets anders toe te voegen? Jij vindt het maar normaal hoe een mens zo aangevallen wordt? Liever nog een natrapje erbij? Nou ja, ieder doet waar hij goed in is natuurlijk. Ik blijf in ieder geval Pom Wolf het zonlicht in zijn ogen gunnen. Boomende site of niet, Story of Privé of niet.

krisofrizo zei

Ik gun iedereen het licht in de ogen, neemt mijn beroep ook met zich mee.

Wat dat aanvallen betreft: volgens mij kan PW hier ook wat van, en actie roept nou eenmaal wel eens een tegenreactie op. Daar is volgens mijn mening het succes van Pomgedichten op gebaseerd dat probeerde ik duidelijk te maken. Wie kaatst enz.

Ik doe trouwens verder niet mee aan dat hele Google- en linkgebeuren van welke kant dan ook, negeren lijkt me het beste.

groet,

KF

Frans Vlinderman zei

Ik volg je, Kriso Friso, het licht schijnt waar het altijd schijnen zal en moet ;)

Blogarchief