Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

woensdag 13 augustus 2008

anonieme huwelijksbelagers

Vlinderman had gedacht het hier normaal te kunnen houden met een slot op de reacties (ze moeten eerst door Bibi goedgekeurd worden op zevergehalte, of eerder het ontbreken daaraan), maar zo enkele dagen voor mijn huwelijk met Nip stel ik vast dat er toch enkele rotte appels op het internet rondsnuisteren, op zoek naar een manier om in alle anonimiteit iemands plezier/geluk te vergallen. Laat ik even enkele zaken voor die verziekte geest(en) op een rijtje zetten:

1. Vlinderman huwt Nip en daar steekt geen enkele anonieme sukkel een stokje voor, niet door te stoken, niet door ons misvormde baby's toe te wensen, niet door ons een record toe te wensen in de snelste echtscheiding ooit, niet door ons aan te raden op zoek te gaan naar een goede echtscheidingsadvocaat of anders maar over te gaan tot een passionele moord (hey, anoniem, het is dus passionele en niet passionale, stukske anonieme loser da ge bent). Trouwens, Bibi's penis afsnijden is ook geen oplossing om misvormde baby's te voorkomen (en die was nog geeneens anoniem gepost).

2. Blijkbaar is/zijn die anonieme(n) ervan overtuigd dat Nip en Vlinderman staan voor 'avant-garde' of zoiets. We hebben nieuws voor hen/hem/haar: de avant-garde heeft zijn beste tijd gehad in onze ogen. Dat wil niet zeggen dat we er tegen zouden zijn (dat zou pas echt avant-gardistisch zijn), maar dit binnenkort gehuwd koppel houdt gewoon van poëzie tout court en hoeft daar geen aparte visie bij te hanteren. Er is voor ons geen voorbeeld in Zürich te halen, er hoeft geen maatschappij ontkend en hervormd te worden, voorhoedegevechten zijn niet onze stijl. Wel kan vooral Bibi zich eens uitleven in het duiden van een paar maatschappelijke pijnpunten, so what.

3. Iemand die voltijds werkt voor zijn kost en iemand die nog studeert, dat zijn niet direct voorbeelden van een bohemièn, is het niet, Anoniem? Of vergeten we dat voor het gemak om verder te kunnen schelden?

4. Voorgaande waren al drie punten teveel voor de anonieme belager des Vlindermanblogs. Het wordt tijd om me met meer dan voldoening gevende aandacht op iets belangrijkers te richten. ER zou immers wat kunnen gebeuren als het zo verder gaat.

Allez, nu we dat weer van onze bult hebben (en wie nieuwsgierig is naar welke vunzigheid hier vooral niet als reactie is verschenen, die kan altijd een mailtje sturen, ik bezorg dan wel eens een printscreentje), kunnen we weer verder met mijn kleinburgerlijke huwelijksvoorbereidingen. Met veel deugd trouwens, ik herhaal het met bijzondere en gepaste trots. Nog drie nachtjes slapen, zie!

4 opmerkingen:

AMB zei

waar mensen zich allemaal mee bezig houden en waar ze zich mee moeien! Gelukkig zijn er nog anderen die het anders zien en samen met jullie zullen vieren.
Ga ervoor!
groetjes

Anoniem zei

Tja, mensen denken graag in hokjes en plakken graag labels. Maar think out of the box en laat het je kouwe kleren niet raken. Wij weten waar we voor staan, en meer moet dat niet zijn, toch?

Ik zie u graag en wij gaan lekker trouwen met alles erop en eraan. En het zal mij nu eens worst wezen of men dat kleinburgerlijk of watdanook vindt. Zolang WIJ het maar leuk vinden.

xxx

Nep ;-)

Frans Vlinderman zei

@ amb:

Het is neig, Mie, daarom dat ik mijn lezers niet met zulke pietluttigheden van zielige personages wilde lastigvallen en een soort pre-censuurtool heb ingeschakeld. Het werd me echter een beetje teveel en daarom schreef ik er een stukje over. Nu, we gaan er inderdaad voor, bedankt voor je supporterende woorden ;-)

Frans Vlinderman zei

@ Nip:

Wijze woorden, waarom komen ze zo vaak over jouw lippen gevloeid? Morgen zal ik je kussen als een andere man, joúw man, vandaag lig ik nog steeds aan jouw voeten.

Blogarchief