Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zondag 24 mei 2009

Over zomerse plannen


Het is zalig buiten, met dat zonnetje en dat zwoel temperatuurtje, maar ik heb vandaag bovenal zin om het rustig aan te doen binnen. Gaatje boren hier, kaderke ophangen daar, poesje stoei tussendoor (met Miss Jackie T, ja!) en af en toe een knuffel van mijn teerbeminde, een Vlinderman is soms met weinig content.

De weken en maanden rijgen zich zo al genoeg aan elkaar, soms mag de handrem even op om ter plaatse terug te kijken naar wat onherroepelijk voorbij is. Het is ook spannend om even vooruit te blikken, naar wat er nog in het verschiet ligt bijvoorbeeld. Een optreden op Vurige Tongen in Ruigoord, Amsterdam, volgend weekend, bijvoorbeeld. Of een passage op de Gentse Feesten de vierde donderdag van juli. Een meetinkje links en rechts, wie wil er nou alleen maar naar festivals?



Over festivals gesproken, binnenkort eens mijn hoofd breken over wanneer ik mijn verlof ga plannen. Nu alle collega's dat al hebben kunnen doen, kan ik overzichtelijk mijn eigen feestperiode ook eens inkleuren. Misschien dat we er met Vlindermobiel en tentje op uit trekken, al zal dat van vrouwlief afhangen. Bibi is alvast aan het dromen, thuisboor nog in de aanslag...

Blogarchief