Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

dinsdag 19 februari 2008

Carmen & Food

Gisteren werd ik attent gemaakt op een blog (dankuwel, Branco) van een levenminnende jongedame. Carmen heet ze, ze blogt en ze schrijft poëzie. Het moet gezegd, er was geen woord van gelogen. Ben een beetje onder de indruk, en dan lieg ik het hele '-je'-gedeelte. Voor iedereen die wel eens een piepje durft wagen in andermans leven en met een appetijt voor poëzie (is dat de reden waarom je hier nu alweer langsgelopen komt?) kan ik deze blog aanraden. Gaat lezen en geniet, gij linkgerichte zoeker des levens!

Ondertussen geniet ik van Nips heerlijk klaargemaakte gerecht, zomaar weggeplukt van het kooklabo. Een eerste maal klaargemaakt en gelijk een schot in de Vlindermanroos. Een warme oproep dus aan al diegenen die op zoek zijn naar eenvoudig te bereiden en toch speciale gerechten: verzamelt u allen en deel het Britt en Nip alle mogelijke culinaire geneugten waarover je maar zou beschikken. Dit proefkonijn zit al te watertanden...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een complimenten, een mens zou er bijna van gaan blozen. :-)
Hartelijk bedankt, dit is echt heel fijn om te lezen!
groetjes

Carmen

Frans Vlinderman zei

Als ik iets een waarheid vind (gegeven dat zo subjectief is als de pest), dan bazuin ik dat graag uit. Ik vind het bijzonder leuk dat je het fijn vindt. En blijf ze schrijven, zou ik zo zeggen.

Wederkerige groet,

Frans V.

Blogarchief