Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

dinsdag 2 juni 2009

Aankondiging: 't Gastvrij Podium - Floris Schillebeeckx

Nog een aankondiging, van het laatste Gastvrij Podium ditmaal, en dat gaat morgen reeds door.


Beste poëzie- en muziekliefhebber,

U bent van harte uitgenodigd op de laatste editie van 't Gastvrij Podium, waar Floris Schillebeeckx onze centrale gast zal zijn. Hij zal eigen Nederlandstalige nummers brengen, zichzelf begeleidend op semi-akoestische gitaar en afwisselend met zijn poëzie.

In 2008 won hij de poëzieperformancewedstrijd Frappant TXT en stond hij datzelfde jaar op Zuiderzinnen en De Nachten. Daarnaast is hij ook actief in het theater. Dit jaar speelde hij in 'Achter de bossen, voorbij het moeras'(regie: Jan Van Dijck) dat in première ging op het jeugdtheaterfestival Storm Op Komst in Turnhout. Samen met Sam Wauters maakte hij 'De Bacchanten' en 'Il Combattimento', twee muziektheatervoorstellingen. Ze speelden o.a. op Theater Aan Zee, De Donderdagen in De Singel, ITS-festival in Amsterdam en het Internationaal Theaterfestival in Brno (Tschechië).

De voorstelling zal stipt om 20u beginnen, want hij moet nog elders optreden die avond.

Zoals steeds is iedereen welkom om ook na de pauze rond 21u zelf iets op het vrij podium te brengen. Er staat zelfs een vleugelpiano ter beschikking.

In het najaar zal er nog een Wijnegemse poëzie-prijsuitrijking plaatsvinden waar al de deelnemers van einde 2008 tot nu aan kunnen deelnemen. Meer info volgt later.

Praktisch:

Wanneer => Woensdagavond 3 juni om 20u
Waar => GC 't Gasthuis, Turnhoutsebaan 199, 2110 Wijnegem
Hoe naar daar => Bussen 410, 411 en 412 richting Turnhout, richting Wijnegem: 2de halte na Shoppingcenter Wijnegem, richting Antwerpen: 3de halte na Albertkanaal

Tot dan!

Namens 't Gastvrij Podium,
Maarten Van Camp

Geen opmerkingen:

Blogarchief