Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

dinsdag 23 februari 2010

Vlinderman in het verzet


Er worden verwijten gemaakt dat Vlinderman maar wat aanleutert, dat Vlinderman niet kan schrijven, dat Vlinderman een nep-dichter is, die wel zou willen, maar niet kan. Daartoe worden gastenboeken misbruikt op de meest schaamteloze wijzen, viert het analfabetisch hoog-gequoteerde gehalte diverse medailles en wordt Vlinderman als het ware uitgenodigd er maar het bijltje bij neer te gooien.

Nieuws van dit front: nog niet voor even! Er zijn zo van die plaatsen waar Vlinderman niet wil komen omdat hij daar een mening over heeft die die plaatsen niet siert. Wel, dit is zijn eigen plekje op het voor iedereen openstaande internet en daar wil hij dus blijven komen, de ene dag al wat rustiger dan de andere. Wie daar een probleem mee heeft, tikt gewoon dit adres niet in of klikt niet op de linken her en der. Miljoenen andere mensen te jennen op nog meer miljoenen andere sites, nietwaar?

Dit gezegd zijnde, wie een dichter zoekt voor een gelegenheidsgedicht, kan altijd HIER eens een klikje op geven. Poëzie op maat door Rudi De Smet, zoals Bibi het ook al eerder zelf aangeboden heeft en wie weet, misschien iets voor u.

Rudi De Smet (bron afbeelding: KLIK!)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Mijn beste vriend Frans, collega-dichter, ik wil graag reageren op uw schrijven. Het doet me pijn om deze woorden te lezen, deze woorden die me ook zijn toegespeeld geweest. Waarbij de belager me onterecht het zwijgen heeft opgelegd door me voor de politie te laten verschijnen. Het doel was "stoppen met schrijven, omdat ik niet kon dichten, dat ik alleen maar DENK dat ik kan schrijven..." En dan heb je nog van die soortgenoten, die een bewijs van onenigheid afleveren. Mijn beste vriend, dit lijkt me zo sprekend op mijn verhaal. By the way, zijn er NOG mensen die het zwijgen worden opgelegd... We zijn niet alleen! (voor de belager in kwestie, is dit bericht geen laster, hier worden geen namen genoemd en bestaat er nog iets als persvrijheid.) Wat bekende schrijvers mij toespeelde "laat je niet kisten" ,wel, die boodschap wil ik je ook met de beste bedoeling meegeven. Lieve groet, Maxiem Weber.

Frans Vlinderman zei

Hoi Maxiem, fijn dat je me hier zo een hart onder de riem (of is het dan toch een riem onder het hart? ik blijf maar twijfelen) komt steken. Het maakt dat ik er wat rustiger op word, dat dergelijk sujet wat gemakkelijker opnieuw van onder mijn vel vandaan drijft, terug naar waar het van onder gekropen is gekomen.

Vlinderman heeft niet veel zin zich door dergelijke loze praatjes, verborgen achter het scherm van de lafhartige anonimiteit, de mond te laten snoeren. Iedere tweede donderdag van de maand ervaar ik alvast aan den lijve waarom dat niet nodig is. Er is daar trouwens ook plaats voor jou, maar dat weet je al langer, nietwaar?

Groetjes,


Frans V.

Anoniem zei

Mijn beste vriend, ik mis jullie allen in den Hopsack. Ik voelde dat ik er gewaardeerd werd. Spijtig kan ik den 11 de maart niet komen. Ik heb nog een andere afspraak die ik niet kon verzetten. En als ik kom, kom ik niet alleen, hetzij met vriend, vriendinnen en/of bodyguard. (daar bedoel ik niets verkeerds mee, enkel uit veiligheid - dat vertel ik je beter tussen pot en pint) Ik kom nog wel, zijt gerust. Maar schrik niet van de tegenpartij... HET IS ONGELOOFLIJK WAT MEN ONGESTRAFT IN BELGIE KAN DOEN VAN SMEERLAPPERIJ!!
(aangezien ik hier geen namen gebruikt heb, kan dit bericht me niet ten laste gelegd worden) lieve groet en ook aan ons Nip, Maxiem

Blogarchief