Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

dinsdag 28 april 2009

even stilstaan, jongen, even stilstaan

Het is al haast twee maanden geleden dat er nog eens een gedicht uit mijn gedachten is gevloeid. Voelt een beetje vreemd aan, want waar is de tijd gebleven dat ik per dag voor wel zeker vijf verschillende sites een apart gedicht maakte en het dan ook nog eens plaatste? Zou de inspiratie opdrogen naarmate een mens meer met andere dingen bezig is? Wordt het allemaal wat te veel om toch maar die drang om 'zich te uiten' te blijven voeden met nieuwe schrijfsels? Ik heb er het raden naar, maar ik zit toch maar op een nog een gezellige voorraad, die ik gaandeweg kan publiceren hier en verder zien we wel of er nog wat meer uit komt.

Komende weken staat er nog heel wat op het menu, zoals verhuizen (niet wij ditmaal), te halen werkdeadlines, recepties en feestjes allerhande, den Ikea overvallen, opsnorren van verloren gelegde boeken en kabels, op orde stellen van gezinsadministratie, uitwerken van gedichtenselecties voor diverse podia in binnen- en buitenland, nog de nodige adresveranderingen doorgeven her en der enz. We gaan ons dus niet vervelen en af en toe laat ik hier wel wat weten over hoe ons dat allemaal vergaat. Leuke weg trouwens om Leny in naam van Nip te bedanken voor het leuke kaartje in de mailbox ;-)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey hey

Ik denk dat het waar is, als je druk met andere dingen bezig bent schrijf je minder. Maar ook zijn er tijden gewoon minder inspiratieloos. Maar het komt wel weer ;)

Groetjes Leonieke

Frans Vlinderman zei

Daar ben ik dus ook van overtuigd: nen dichter kan al eens in een mindere periode verkeren, maar wederkeren doet de inspiratie op den duur toch wel weer... En al die andere drukte, die zakt ook wel weer. Trouwens net een helse deadlineweek achter de rug op het werk, dus komt er nu wat meer 'zen' op me af :p

Blogarchief