Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zondag 15 maart 2009

Lotgevallen van een Vlinderman


Vlinderman is weer lekker op dreef. Gisteren naar de winkel om een nieuwe baard-/haartrimmer aan te schaffen, vermits de oude het na meer dan een dag opladen in de badkamer het al begaf na amper een minuutje trillen. Dan peinst een mens algauw dat de accu niet meer is wat het geweest is, nietwaar?

Soit, kom ik blij gezind thuis met m'n nieuw apparaat, hang ik het aan de stroom om op te laden en nagenietend van het rode lampje dat aangeeft dat er enige elektrische activiteit plaatsvindt, knip ik het licht in de badkamer uit om vervolgens de deur achter mij toe te trekken. De fase die daarop volgde, kan zo in de betere stripreeks. Er klikt iets in het brein van Bibi waarop ik verstijf, de klink nog in mijn hand en met een stevige frons tussen mijn ogen die aangeeft dat er een denkproces op gang getrokken wordt. Ik draai me weer om en kijk de ondertussen donkere (want vensterloze) badkamer in en stel vast dat ik geen rood lampje meer zie. Ik knip het licht terug aan en daar verschijnt gelijk ook het rode lampje. Ik knip het terug uit en lampje verdwijnt.

AAAAARrrrrrfgggghhhhhhhHHHHHH! De volledige stroom in de badkamer wordt dus uitgeschakeld met de lichtschakelaar!!!! De oude trimmer is dus niet kapot???!!!???

Vlinderman heeft dus nu twee toestellen. End of story. Wie zich dus eens uitgebreid wil laten millimeteren, is altijd welkom, ik kan me wel zeker een uur met u bezig houden :p

6 opmerkingen:

Rudy zei

Handig toch? Eentje voor het smoelwerk en eentje voor de dieper gelegen zones.

Thierry Scheers zei

Zo kan een mens nog wat ontdekken. Jij woonde daar nog niet zo lang zeker? Wie weet wat heeft dat huis nog in petto voor u... ik hou uw blog in 't oog.

Frans Vlinderman zei

De dieper gelegen zones, dat is dan voor het haar op mijn tanden, nietwaar? ;-)

Frans Vlinderman zei

Ha Bart, ge zijt bijna te laat, ik vertrek er over enkele weken samen met Nip om naar ons droomappartement te verkassen...

Thierry Scheers zei

Hopelijk is het daar wat minder spooky...

Frans Vlinderman zei

Wees gerust, Bart Hannah, dat komt in orde (hopen we toch te alhier)

Blogarchief